طرز تهیه خورش نازخاتون با گوشت و مرغ

خورش نازخاتون با گوشت, خورش نازخاتون مجلسی, خورش نازخاتون با مرغ طرز تهیه خورش نازخاتون، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

خورش نازخاتون یک خورش خوشمزه گیلانی با بادمجان و گوشت است که می توانید از خورش نازخاتون با مرغ یا خورش نازخاتون با گوشت قرمز به سلیقه خود تهیه کنید. خورش نازخاتون یکی از غذاهای خوشمزه سنتی گیلان است که با بادمجان تهیه می شود. برای تهیه خورش نازخاتون بنا به ذائقه خود می توانید از گوشت قرمز یا گوشت مرغ استفاده کنید. خورش نازخاتون با گوشت مواد لازم خورش نازخاتون با گوشت بادمجان یک کیلو نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم پیاز 1 یا 2 عدد سوپ یا آبلیمو یک پیمانه روغن به میزان لازم گوشت 800 گرم سبزیجات معطر (نعنا و جعفری) 500 گرم MAS خورش نازخاتون را با گوشت آماده کنید پیازها را خرد کرده و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید گوشت خورش را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. کمی آب به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا گوشت بپزد. سبزی را خرد کرده و تفت می دهیم و به همراه نمک و فلفل و آب به خورش اضافه می کنیم و بادمجان ها را پوست گرفته و سرخ می کنیم.وقتی خورش آماده شد بادمجان ها را اضافه کنید و 15 دقیقه تفت دهید و سپس سرو کنیدخورش نازخاتون مجلسی مواد لازم خورش نازخاتون مجلسی بادمجان کوچک و پنه یک کیلو گوشت بدون استخوان 800 گرم نعنا و جعفری و کمی اسفناج 500 گرم نمک و فلفل پیاز 1 پیمانه روغن به مقدار لازم 1 لیوان روغن به مقدار لازم آماده کنید. خورش پیاز را در قابلمه با کمی روغن خرد کرده و روغن را سرخ کنید گوشت را به اندازه های مساوی برش داده و با پیاز تفت دهید 3 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. سبزی ها را خرد کرده و تفت می دهیم و وقتی گوشت تقریباً پخت، نمک و فلفل و آب را در قابلمه می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا آب قابلمه بخار شود و خورش جا بیفتد. بادمجان ها را روی حرارت ملایم سرخ کرده و در قابلمه می گذاریم تا با حرارت قابلمه دم بکشد و بادمجان ها را دور ظرف بچینید و گوشت را وسط ظرف بیندازید و با برنج بخورید.خورش نازخاتون با مرغ مواد لازم برای خورش نازخاتون با مرغ سینه مرغ 300 گرم 4 عدد نعناع و جعفری 300 گرم پیاز تند 6 قاشق غذاخوری آب پرتقال یا آب پرتقال 3 قاشق غذاخوری خورش ادویه به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم نمک و فلفل 1 قاشق مرباخوری زعف طرز تهیه خورش نازخاتون با مرغ و بادمجان آن را پوست بگیرید و تلخی آن را بردارید و خوب سرخ کنید.داخل قابلمه کمی روغن بریزید و نیمی از پیاز داغ را اضافه کنید. سینه مرغ را خرد کرده و با پیاز داغ تفت دهید. وقتی رنگ مرغ تغییر کرد، ادویه ها را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید. 2 لیوان آب جوش اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و بگذارید بماند و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم بپزد. نعنا و جعفری را خرد کرده و کمی تفت دهید. 20 دقیقه قبل از پایان پخت به خورش اضافه کنید بعد از پخت کامل مرغ بادمجان سرخ شده و نصف دیگر پیاز داغ را به خورش اضافه کنید. زعفران دم کرده و نمک را اضافه کنید و بعد از 15 دقیقه به ذائقه خود آب یا آب پرتقال را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. در صورت تمایل می توانید مقداری آلو بخارا به خورش اضافه کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه غذای فانتزی و ساده برای مهمانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …