طرز تهیه کوفته سوئدی


کوفته سوئدی با گوشت چرخ کرده, رسپی کوفته سوئدی, دستور تهیه کوفته سوئدی طرز تهیه چند کوفته سوئدی خوشمزه و لذیذ

بسیار شبیه کوفته های کوچک ماست اما با سس سرو می شود و طعم آن متفاوت و بسیار غنی است، می توانید آن ها را به عنوان سس پاستا یا با برنج سرو کنید. کوفته سوئدی یک غذای بسیار خوشمزه با طعم جدید و دوست داشتنی است برای پخت کوفته سوئدی دو مرحله کاملا مجزا داریم یکی پخت کوفته و دیگری پخت سس کوفته. تفاوت کوفته سوئدی با کوفته ایرانی در این است که کوفته ها با سس پخته نمی شوند و هنگام سرو روی کوفته ها سس می ریزند. کوفته سوئدی مواد لازم برای کوفته سوئدی برای 6 نفر زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه گوشت چرخ کرده، 1 کیلو فلفل دلمه ای، 3 عدد برنج، 1 پیمانه جعفری، کوفته برنج سوئدی را بشویید و متوسط ​​بپزید و آبکش کنید و بگذارید خنک شود. فلفل و گوجه و جعفری را خرد کرده و گوشت و برنج و کمی آرد سوخاری را اضافه کرده و ورز می دهیم تا خوب یکدست شوند.مواد را به اندازه یک گردو گرد کنید و در بشقاب بچینیدماهیتابه را گرم کنید و کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید. دو عدد پیاز را خرد کرده و در تابه دیگری تفت دهید و نمک و فلفل و کنسانتره گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب به سس اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود. کوفته های سرخ شده را در بشقاب ریخته و سس گوجه فرنگی را بریزید. کوفته سوئدی با سس شوید مواد لازم برای تهیه کوفته سوئدی با سس شوید برای 6 نفر زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پخت: 45 دقیقه گوشت چرخ کرده 500 گرم آرد سوخاری 7 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده 5 قاشق غذاخوری سس گجعفری 3 قاشق غذاخوری پودر بادام هندی 1 قاشق چایخوری سالاد زنجبیل. و فلفل به مقدار لازم آرد سفید، مواد لازم برای سس شوید، 30 گرم کره، 2 قاشق غذاخوری قوشیر، 2 پیمانه آبلیموی تازه، 3 قاشق غذاخوری پوست تازه چرخ کرده، 6 قاشق غذاخوری فلفل و به مقدار لازم   طرز تهیه کوفته سوئدی با سس شوید. پیاز را رنده کرده و جعفری را تفت دهید.گوشت را با پیاز، جعفری، پودر زنجبیل، نمک، فلفل، جوز هندی و آرد سوخاری مخلوط کرده و ورز دهید تا چسبناک شود و پس از تمام شدن مواد، کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید.کوفته های سرخ شده را در تابه بریزید و 2 لیوان آب به آن اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا بجوشد و سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تابه با حرارت ملایم بپزد. برای تهیه سس شوید، ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و کره را اضافه کنید تا آب شود، سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا برشته شود. شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود. سس را به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود و سفت نشود سپس شوید خرد شده را به همراه نمک و فلفل و آبلیمو اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. کوفته های پخته شده را در بشقاب مورد نظر بچینید و روی آنها سس شوید بریزید. کوفته سوئدی با شیر شما آماده است. کوفته سوئدی با مرغ مواد لازم برای کوفته سوئدی با مرغ 2 عدد سینه مرغ، 2 عدد تخم مرغ، 1 عدد پیاز، 1 عدد سیر، 2 دانه آرد سوخاری، 1/2 پیمانه آرد خام، 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم، آرد سفید 3 عدد قاشق غذاخوری آب مرغ، 1/2 فنجان سس سویا، 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده. یک قاشق غذاخوری کوفته سوئدی با مرغ تهیه می شود. کوفته سوئدی با خامه و مرغ تهیه می شود.سینه مرغ را با پیاز و سیر چرخ کرده و سپس سس سویا، تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.جعفری خرد شده را به مایع گوشت اضافه کنید و از مواد به اندازه یک گردو بردارید و کف دست بغلتانید و در سینی بچینید سپس در ماهیتابه ای که با حرارت ملایم گرم شده قرار دهید. با روغن و در تابه را ببندید و کوفته ها را به مدت 10 دقیقه بپزید. کوفته ها را از ماهیتابه خارج کنید. آرد و آب مرغ را به بقیه روغن و آب گوشت در تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود. خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس کوفته ها را در تابه قرار دهید و به مدت 10 دقیقه با سس بجوشانید. اکنون کوفته سوئدی خود را با خامه و مرغ آماده کرده اید. کوفته ها را با نان، برنج یا اسپاگتی سرو کنید.کوفته سوئدی با سس خامه ای مواد لازم برای کوفته سوئدی با سس خامه ای 4-5 نفر زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پخت: 1 ساعت گوشت چرخ کرده 600 گرم تخم مرغ 1 دانه نان سفید 50 گرم پیاز 1 شیر یا آب 4 قاشق غذاخوری پودر آویشن 1/ 6 قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده، 1/6 قاشق چایخوری زنجبیل، 1/6 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 1/3 قاشق چایخوری پاپریکا، 1/3 قاشق چایخوری، نمک، 1 قاشق چایخوری پودر فلفل سفید، 1/2 قاشق چایخوری کره، 100 گرم، سویا سس 1 قاشق چایخوری آرد 2 قاشق غذاخوری ادویه گوشت خامه 3 قاشق غذاخوری آب داغ یا شیر 300 میلی لیتر یا 300 گرم مرکز باگت تا صافپیاز را رنده کنید و با گوشت و ادویه و دل نان باگت مخلوط کنید و ورز دهید تا چسبناک شود. به اندازه یک گردو بردارید و کف دست بغلتانید و در سینی بچینید و هر بار در تابه ای که روی آتش گذاشته اید 3 قاشق کره یا روغن برای سرخ کردن بریزید و بعد از داغ شدن. ، کوفته ها را روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید. برای تهیه سس، 50 گرم کره را روی حرارت ملایم آب کنید. ۲ قاشق غذاخوری آرد را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید، سپس در حین هم زدن شیر گرم را به ماهیتابه اضافه کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. سس سویا، خامه و چاشنی استیک را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. کوفته های سوئدی را در بشقاب می ریزیم و سیب زمینی های پوره شده را کنار می گذاریم و سس خامه ای را روی کوفته ها می ریزیم. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع شربت نذری در ماه محرم




قبلی طرز تهیه رسپی انواع غذا بدون پیاز
بعدی طرز تهیه خورش نازخاتون با گوشت و مرغ



مطلب پیشنهادی



طرز تهیه سوفله پنیر با قارچ و سیب زمینی سوفله یک پیش غذا و دسر …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …