طرز تهیه ترشی نازخاتون

طرز تهیه ترشی نازخاتون

يكى از غذا هاى خوشمزه خطه شمال ناز خاتون میباشد . اگر به غذاهاى تهيه شده با بادمجان علاقه منديد قطعا اين غذا را درست كنيد:

مواد لازم:

بادمجان قلمی 8 تا 10 رقم
گوجه فرنگی درشت 4 تا 5 رقم
آب انار 2 لیوان
آبغوره نیم لیوان
گلپر یک قاشق سوپخوری
نعنای خشک نیم قاشق سوپخوری
پیاز رنده شده 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

بادمجانها را در فر یا روی آتش کبابی میکنیم ، در صورت کباب کردن در فر، بادمجانها را در سینی فر می چینیم و سپس فر را با حرارت 400 درجه گرم میکنیم و سینی را به مدت تقریبا” یک ساعت کف فر قرار میدهیم تا بادمجانها کاملا” پخته شوند بعد آنها را پوست میکنیم و ساطوری میکنیم روی گوجه فرنگی‌ها آب جوش میریزیم و پوست آنها را میکنیم و گوشت آنها را خرد میکنیم آب انار و آبقوره را با بادمجان ساطوری مخلوط کرده و میگذاریم آرام بجوشد و کاملا” به خورد بادمجان برود ، بعد گلپر و نعنا و پیاز رنده شده را در آن میریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و قطعه‌های گوجه فرنگی را داخل آن میریزیم و بهم میزنیم و در کاسه میکشیم ممکن میباشد کمی گردوی چرخ کرده روی آن بپاشیم .

بیشتر بخوانید:  فواید كلم بروكسل

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …