طرز تهیه محمره؛ دیپ با فلفل دلمه قرمز

دیپ محمره , طرز تهیه پیش غذای عربی , محمره السوريه طرز تهیه محمره، پیش غذای خوشمزه عربی با فلفل قرمز محرمه یک مزه یا دیپ خوشمزه سوری است که با فلفل قرمز تفت داده شده تهیه می شود و طعمی تند، تند و دودی دارد. Muhammara یک میان وعده خوشمزه سوری است که طرفداران زیادی در کشورهای عربی و جنوب شرقی ترکیه دارد. محمره در واقع نوعی دیپ یا مزه است که می توان آن را با انواع تنقلات، چیپس، نان پیتا یا میوه های تکه شده سرو کرد.محمره دارای طعمی دودی و تند است که با فلفل قرمز تفت داده شده و روغن زیتون تهیه می شود. رسپی محمره , دستور پخت محمره , محمره دستور غذای محرمه مواد لازم 6 عدد فلفل دلمه ای قرمز 3 حبه فلفلی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری پاپریکا شیرین یا داغ 1 قاشق غذاخوری مرباخوری خوزیره 1 قاشق چایخوری گردوی خرد شده 1/2 پیمانه روغن کنجد سفید 1/2 پیمانه روغن 1 قاشق غذاخوری روغن نان 1 قاشق غذاخوری انار 1/2 پیمانه، 3 وعده، دیپ محمره , طرز تهیه پیش غذای عربی , محمره السوريه، پیش غذای سوری محمره، طرز تهیه محمره، فلفل قرمز را روی ذغال داغ یا گریل مخصوص تفت دهید و سپس پوست آن را جدا کنید یا فقط قسمت های سوخته را جدا کنید.فلفل دلمه ای تفت داده شده را در غذاساز بریزید و پوره کنید، سپس پوره گوجه فرنگی، روغن زیتون، سیر، رب فلفل دلمه ای و رب انار را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.ادویه ها، کنجد، پاپریکا و گردو را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست و غلیظ شود. نان پیتا را به قطعات کوچک مربعی یا مثلثی برش دهید و در روغن داغ سرخ کنید تا ترد و طلایی شود سپس دیپ را در کاسه بگذارید و با نان پیتای سرخ شده میل کنید. به جای رب فلفل می توانید از سس تند گلوریا استفاده کنید. اگر می خواهید تندی محمره زیاد نباشد، می توانید از فلفل دلمه ای شیرین در ترکیب آن استفاده کنید. برای تزئین رویه می توانید از گردو و دانه های انار استفاده کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …