طرز تهیه ترشی هندوانه

درست کردن ترشی هندوانه,نحوه درست کردن ترشی هندوانه طرز تهیه ترشی هندوانه

مقدار: 450 گرم زمان آماده سازی: یک ساعت زمان باقیمانده در سس: یک شبانه روز زمان پخت: 45 دقیقه مراحل آماده سازی: 10 دقیقه مواد لازم برای ترشی هندوانه: هندوانه 4 کیلو و 500 آب گرم 6 پیمانه نمک ترشی، 1/3 پیمانه شکر، 3.5 فنجان سرکه سفید، 1.5 فنجان آب سرد، 1.5 فنجان چوب دارچین خرد شده، 35 سانتی متر، میخک، دو قاشق چایخوری هندوانه. ابتدا قسمت سبز بالای پوست هندوانه را جدا کنید. سپس قسمتی از میوه را که صورتی رنگ است جدا کنید. تمام پوست اضافی هندوانه را تمیز کرده و جدا کنید تا زمانی که یک پوشش سفید باقی بماند. سپس آن را به مربع های سه سانتی متری برش دهید. شما باید حدود 9 فنجان هندوانه مکعبی تهیه کنید. این 9 فنجان را در یک کاسه یا تابه بسیار بزرگ بریزید. در یک کاسه بزرگ دیگر، 6 فنجان آب، آب نمک را مخلوط کرده و روی پوست هندوانه بریزید. روی آن را بپوشانید و بگذارید یک شب بماند و مخلوط پوست هندوانه را در یک صافی بریزید و زیر آب سرد بشویید.بگذارید خوب آبکش شود و خشک شودسپس آنها را در قابلمه بریزید. روی آنها آب سرد بریزید تا روی پوست را بپوشاند. اجازه دهید آب بجوشد. سپس قابلمه را در قابلمه قرار دهید و به مدت 20-25 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود، در این زمان شیره را آماده کنید. در یک قابلمه نچسب شکر، سرکه و 1.5 فنجان آب را با هم مخلوط کنید. چوب دارچین و میخک را اضافه کنید. مواد را آبکش کرده و آب آن را رزرو کنید. آب صاف شده را به همان قابلمه برگردانید و پوست هندوانه را به قابلمه مخلوط آبغوره اضافه کنید. بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را ببندید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا پوست شفاف و بی رنگ شود، پوست شفاف هندوانه و آب آن را در یک لیوان تمیز و استریل بریزید. حدود یک سانتی متر از بالا را خالی بگذارید. سپس در لیوان را محکم ببندید و به مدت 10 دقیقه در آب جوش قرار دهید. سپس در گوشه ای بگذارید تا خنک شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پانچ انگور

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …