طرز تهیه ترشی ازگیل

تهیه ترشی ازگیل, درست کردن ترشی ازگیل

طرز تهیه ترشی ازگیل
ترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان می باشد. یکی از میوه های پاییزی ازگیل می باشد و به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه ترشی ازگیل را ذکر کرده ایم.

مواد لازم سمت تهیه ترشی ازگیل: 

 سرکه  1/5 لیتر
 تمبر هندی یک بسته کامل
 ازگیل  2 کیلو
 پودر فلفل قرمز سریع  یک قاشق مرباخوری
 ادویه و شکر  یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی ازگیل :
ازگیل‌ها را از نوع رسیده انتخاب کنید، آنها را بشویید و خشک و رنده کنید.
تمبر هندی را با سرکه مخلوط و روی حرارت بگذارید و کمی بجوشانید تا تمبر هندی خوب حل شود. سپس آن را الک کنید تا صاف شود.

بعد ازگیل رنده شده را با سرکه تمبر هندی و نمک مخلوط کنید و آنها را حرارت دهید تا کمی غلظت پیدا کند.
شکر را هم افزایش کنید و بگذارید حل شود.

بعد از خنک شدن نمک و ادویه‌ها را بیفزایید و بگذارید خنک شود.
مواد را در کاسه مناسبی بریزید و بگذارید ترشی جا بیفتد و ترش شود. ترشی در این مرحله آماده سرو می باشد

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی رول دارچینی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …