طرز تهیه املت کاهو

تورتیلا کاهو یک غذای آماده خوشمزه و کم کالری است که شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد و دستور پخت بسیار ساده ای دارد. برای آموزش تورتیلا کاهو با ما همراه باشید. ترتیلا کاهو یک شام خوشمزه و کم کالری است. می توانید در کمترین زمان یک تورتیلای خوشمزه با کاهو تهیه کنید. ترتیلا کاهو یک غذای رژیمی غنی از فیبر و پروتئین محسوب می شود، اگر نان تورتیلا را با کاهو و پنیر درست کنید، غذای شما ترکیب کامل تری خواهد داشت که مدت زمان بیشتری شما را سیر نگه می دارد، اما کالری دریافتی آن نیز بیشتر می شود. بسته به ذائقه خود می توانید از سبزیجات یا ادویه های مورد علاقه خود در این تورتیلا استفاده کنید. در مطلب زیر ۲ نوع تهیه نان تورتیلا کاهو را برای شما به اشتراک گذاشته ایم. ترتیلا کاهو مواد لازم برای تخم مرغ کاهو 4 عدد کاهو 1 تکه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم هیزم زرد و روغن به میزان لازم طرز پخت املت کاهو, آموزش املت کاهو, املت کاهو و پنیر طرز تهیه نان ترتیلا کاهو
طرز تهیه تورتیلا کاهو برگها را تمیز کرده و برگهای کاهو را در ظرفی بشویید. آبکش کنید تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود سپس خرد کنیدتخم مرغ ها را در ظرفی جدا بشکنید و با چنگال هم بزنید تا خرد شوند.نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و مخلوط کنید. کاهو را به تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید. تابه ای را روی آتش بگذارید و روغن را اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا داغ شود. مخلوط تخم مرغ و کاهو را یکباره داخل تابه بریزید و با پشت قاشق به طور یکنواخت کف تابه را پخش کنید و صبر کنید تا یک طرف تورتیلا خنک شود و ببندد. تورتیلا را به چند قسمت تقسیم کنید تا راحت تر ورق بزنید. طرف دیگر تورتیلا را کاملا سرخ کنید و سپس در بشقاب مورد نظر همراه با ورقه های گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید. املت کاهو و پنیر مواد لازم برای املت کاهو و پنیر 4 عدد تخم مرغ زده شده 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 پیاز کوچک 1 عدد کاهو خرد شده 4 تا 6 برگ پنیر موزارلا 1/2 فنجان فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1 قاشق غذاخوری ادویه خشک ایتالیایی یا سبزیجات 1/2 قاشق غذاخوری 1/3 قاشق چایخوری نمک، 1/3 قاشق چایخوری فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه املت کاهو فرانسوی, مواد لازم برای املت کاهو, املت با کاهو طرز تهیه تورتیلا کاهو و پنیر طرز تهیه تورتیلا کاهو و پنیر یک ماهیتابه را گرم کنید و روغن زیتون را اضافه کنید. پیاز خرد شده را همراه با تکه های فلفل قرمز به مدت 1 دقیقه در تابه تفت دهید.کاهو خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید.تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا یکدست شوند، سپس صبر کنید تا خودش را بگیرد و سفت شود. نمک، فلفل، ادویه های ایتالیایی و پنیر موزارلا را روی تورتیلا بپاشید و سرو کنید. اگر ادویه های ایتالیایی در دسترس ندارید، می توانید از سبزیجات خشک معطر استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید از کمی پنیر پیتزا روی تورتیلا استفاده کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …