طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل

مافین مربای آلبالو و نارگیل, مافین مربای آلبالو طرز تهیه: 15 دقیقه پخت: 30 دقیقه مواد لازم برای 12 نفر: 300 گرم آرد سفید، 150 گرم شکر، بکینگ پودر، 1/2 قاشق چایخوری دارچین، 1 قاشق چایخوری نمک، 1/8 قاشق چایخوری شیر، 1/25 میلی لیتر، تخم مرغ، 1 تکه کره آب شده، 60 گرم پودر نارگیل، 30 گرم مربای آلبالو، 150 گرم پوست لیمو رنده شده، 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و بگذارید گرم شود. 12 عدد مافین را انتخاب کنید. قالب ها را بچینید و داخل هر قالب کاغذ مافین بریزید.آرد سفید، شکر، بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ بریزید.پودر، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید.در ظرفی دیگر شیر، تخم مرغ و کره ذوب شده را با همزن برقی با همزن برقی بزنید. سرعت. محتویات هر دو کاسه را مخلوط کرده و مربای آلبالو، نارگیل و پوست لیمو را اضافه کنید. اضافه کنید و هم بزنید. از یک قاشق برای پر کردن کاغذهای مافین خود 3/4 پر استفاده کنید و نه بیشتر. روی مافین ها کمی پودر نارگیل بریزید و به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر بگذارید و وقتی طلایی شد و آماده شدند سعی کنید گرم سرو کنید و در ظرف دربسته در دمای محیط نگهداری کنید.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه دسر شب یلدایی به شکل آدم برفی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …