نکات مهم برای پخت فسنجان

نکات مهم برای پخت فسنجان, نکات مهم در پخت فسنجان, نکات جا افتادن تهیه فسنجان, فوت و فن های تهیه فسنجان

رازهای خوشمزه شدن خورش فسنجان

خورش فسنجان یکی دیگر از خورش‌های خوشمزه و اصیل ایرانی میباشد که طرفداران زیادی دارد. این خورش در جاهای گوناگون کشور به گونه ملس، ترش و شیرین و با گوشت قلقلی، اردک و مرغ پخته می‌شود. با ما همراه باشید تا با دانستن چند نکته، یک خورشت فسنجان خوشمزه و پرملاط و غلیظ داشته باشید.

نکات کلیدی برای تهیه ی فسنجون جا افتاده و خوش طعم

– اولین و مهمترین نکته در مورد تهیه این خورشت خوش‌مزه، گردوها را به صورت کامل خرد و یا چرخ کنید، چون اینگونه همه روغن گردو به درون خورشت پس داده می‌شود.

– اگر می خواهید کمی زیر دندان بیاید، یک چهارم مغز گردو را یک مرتبه چرخ کنید و بقیه را سه بار چرخ کنید.

– برای اینکه گردو روغن بیشتری پس بدهد، بهتر میباشد موقعی آن را چرخ کنید که می خواهید فسنجان را تهیه کنید.

نکات مهم برای پخت فسنجان, نکات مهم در پخت فسنجان, نکات جا افتادن تهیه فسنجان,فوت و فن های تهیه فسنجان

نکات جا افتادن تهیه فسنجان

– تمرکزفکر کنید که گردوها را به‌ گونه خام به خورشت افزایش نکنید، قبل از آن گردوها را داغ‌کردن دهید. توجه کنید که داغ‌کردن دادن را خیلی ادامه ندهید، چون سبب تلخی خورشت می شود.

– اگر در تهیه خورشت از گوشت استفاده می‌کنید می‌توانید گوشت چرخ شده را به صورت قلقلی در آورده  تا خورشت زیباتر باشد.

– اگر خورشت فسنجان ملس دوست دارید بازهم برای خوش عطروطعم شدن و بهبود یافتن رنگ خورشت یک قاشق غذاخوری به آن شکر افزایش کنید. با افزایش کردن شکر، رنگ خورش قدری تیره‌تر می‌شود.

– اگر پس از افزایش کردن گردو بازهم احساس کردید، خورشت قدری پرآب شده میباشد می‌توانید یکی از سه روش زیر را ایفا کنید:

* یک رقم سیب را پوست گرفته، رنده و ریز کنید و به خورشت افزایش کنید. این کار سبب لعاب‌دار شدن خورشت فسنجان می‌شود.

* افزایش کردن ۳ تا ۴ رقم آلو بخارا هم می‌تواند سبب غلیظ‌تر شدن خورشت شود.

* همینطور استفاده از سیب زمینی رنده شده با رنده ریز نیز می‌تواند روش خوبی برای لعاب‌دار کردن خورشت فسنجون باشد.

نکات مهم برای پخت فسنجان, نکات مهم در پخت فسنجان, نکات جا افتادن تهیه فسنجان,راز خوشمزه شدن خورش فسنجان جا افتاده شدن

راز خوشمزه شدن خورش فسنجان

– به جای اینکه همان اول مقدار زیادی آب در خورشت بریزید، سعی کنید خورشت کم آب باشد و هر بار که نیاز به آب داشت، یک لیوان آب سرد در فسنجان بریزید و این کار را ادامه دهید تا غذا جا بیفتد.

– اگر گوشت مرغ کاملا پخت، ولی خورشت هنوز رقیق بود، برای پیشگیری از وارفتن مرغ، آن را از فسنجان بیرون بیاورید و هنگامی که خورشت جا افتاد، مرغ را به آن افزایش کنید.

– برای اندازه کردن ترشی فسنجان، آن را کم کم افزایش کنید و ۱۵ تا ۳۰ لحظه بعد دوباره غذا را بچشید و اگر نیاز داشت باز رب انار افزایش کنید.

– پخت فسنجان تقریبا پنج تا شش ساعت روزگار لازم میباشد، تا خورش به طور کامل جا افتاده و روغن بیندازد؛ پس شکیبایی کنید و بگذارید تا خورش کم کم جا بیفتد.

– استفاده از هرگونه ادویه‌جات در خورشت سلیقه‌ای میباشد ولی استفاده از زعفران می‌تواند رنگ خورشت را بهتر کرده و عطروطعم خاصی به آن بدهد. همینطور استفاده از ترکیب زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و زنجبیل بهترین ادویه‌جاتی هستند که باید در مورد قلق خورشت فسنجان بدانید.

بیشتر بخوانید:  خواص گیاه پیازچه

– اگر در آخر پخت، غذا هنوز به اندازه کافی روغن نیفتاده میباشد، می توانید برای یک ساعت هر ۱۵ لحظه یک قطعه یخ کوچک به خورشت افزایش کنید تا به روغن بیفتد.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …