طرز تهیه مربای ترب سیاه


مربای ترب سیاه همدان, اموزش مربای ترب سیاه, نحوه درست کردن مربای ترب طرز تهیه مربای ترب سیاه به شکل رز
شکل گل رز برای تزئین میز مهمانی شما مربای ترب سیاه یکی از مرباهای استان همدان است که به دو صورت رنده شده و به شکل مجلسی و گل تهیه می شود. ترب سیاه حاوی ویتامین ها و مواد معدنی زیادی است به همین دلیل برای تقویت سیستم ایمنی و پاکسازی کبد بسیار مفید است. در ادامه مطلب طرز تهیه مربای ترب سیاه به شکل گل و مربای ترب سیاه رنده شده را به شما آموزش می دهیم. با کمی وقت گذاشتن می توانید مربای ترب سیاه خوشمزه را در خانه درست کنید. در ضمن اگر می خواهید مربای ترب سفید تهیه کنید 1- مربای ترب سیاه به شکل گل، مواد لازم برای مربای ترب سیاه به شکل گل، ترب سیاه، 1 کیلوگرم آب، 4 پیمانه نمک، 1 قاشق غذاخوری لیمو، 1 عدد لیوان آب لیمو، 10 فنجان وانیل، 1 قاشق غذاخوری شکر.5 کیلوگرم آب شربت، 1 لیتر (4 فنجان)، آبلیمو، 1/4 قاشق مرباخوری،  طرز تهیه مربای ترب سیاه به شکل 1 گل، 4 فنجان آب و 1 قاشق غذاخوری نمک را مخلوط کنید.تربچه ها را با پوست به صورت حلقه های نازک برش دهید یا با رنده سیب زمینی بغلتانید و به مدت 15 دقیقه در محلول آب نمک قرار دهید و سپس با آب سرد بشویید وسط حلقه تربچه را با یک قالب گرد کوچک خالی کنید و تربچه ها را از یک طرف برش دهید و مانند گل بپیچید و با نخ سوزن ثابت کنید. آهک و آب را مخلوط کرده و پس از جا افتادن آهک، آب آن را جدا کرده و تربچه ها را به مدت 4 ساعت در آب آهک زلال قرار دهید. دوباره بشویید و به مدت 2 ساعت در آب سرد قرار دهید و 2 تا 3 بار آب را عوض کنید. یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید و بعد از اینکه جوش آمد ترب را به همراه نوک قاشق وانیل به قابلمه اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه آبکش کنید. چندین بار این کار را تکرار کنید تا بوی ترب از بین برود و ترب پخته شود. ترب را با کمی وانیل پخته شده در آب سرد به مدت 5 ساعت می گذاریم و در صورت تمایل آب و شکر و پودر هل را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت متوسط ​​می گذاریم و هر از گاهی هم می زنیم تا شکر و جوهر لیمو و جوهر لیمو حل شود سپس تربچه ها را اضافه می کنیم. به شربت بریزید و حرارت را کم کنید تا شربت بجوشد و غلیظ شود.حرارت را خاموش کنید و ته قابلمه را در ظرف آب سرد قرار دهید تا سریع خنک شود وگرنه پوست سیاه تربچه رنگ تربچه را پس می دهد.اگر بعد از چند روز از مربا بوی ترب را احساس کردید می توانید شربت جداگانه درست کنید و ترب را در شربت جدید که کاملا خنک شده است بریزید و برای طعم دار کردن مربای ترب سیاه از هل نیز استفاده کنید. 2- طرز دوم تهیه مربای ترب سیاه به شکل گل مواد لازم مربای ترب سیاه ترب سیاه 500 گرم آب لیمو 4 لیوان آب 1 لیوان شکر 1 لیتر ترب 6 پیمانه 15 عدد تهیه مربای ترب سیاه تزیینی, طرز تهیه مربای ترب سیاه, مربای ترب سیاه را بگذارید تا کمی نرم شود، هر برگ ترب را از وسط تا کنید تا به شکل نیم دایره درآید و سپس در قیف بپیچید و با خلال دندان ثابت کنید. تربچه ها را به مدت 3 ساعت در آب سرد قرار دهید تا نمک آن گرفته شود و آب و آهک را مخلوط کرده و بگذارید بماند و آب را روی لیموها جدا کرده و تربچه ها را به مدت 12 ساعت در آب قرار دهید. تربچه را بشویید و به مدت 4 ساعت در آب سرد بگذارید و یک قابلمه را روی آتش بگذارید و آب اضافه کنید. تربچه ها را آبکش کنید و 5 دقیقه روی حرارت بجوشانید و دوباره آبکش کنید.آب و شکر و هل را به جوش بیاورید و تربچه را اضافه کنید و وقتی دوباره جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.قابلمه را به مدت یک هفته بدون درب درب یخچال قرار دهید تا شربت جذب تربچه شود سپس آن را به ظرف مورد نظرتان منتقل کنید. 3- مربای ترب سیاه رنده شده مواد لازم برای مربای ترب سیاه رنده شده: یک کیلو پودر قند، 1.5 کیلو هل رنده شده، یک قاشق غذاخوری گلاب، نصف لیوان آب پرتقال، یک قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای ترب سیاه رنده شده، پوست تربچه را برش بزنید و بگذارید کمی بپزد و به مدت 24 ساعت در آب آهک بگذارید و تربچه ها را بشویید و 6 ساعت در آب سرد بگذارید و در این مدت 3 بار آب آن را عوض کنید تا بوی تربچه گرفته شود. مردن. تربچه ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آنها پودر قند بپاشید و یک لیوان آب اضافه کنید. تربچه ها را روزی 4 الی 5 بار برگردانید و دوباره با پودر قند پاشید و این کار را 3 تا 4 روز ادامه دهید تا مربا کشدار شود. در آخر 4 قاشق غذاخوری گلاب و آب پرتقال و پودر هل اضافه می کنیم. رنگ این مربا بر خلاف مرباهایی که روی آتش می پزند سفید است. .




قبلی طرز تهیه ترشی آناناس
بعدی طرز تهیه انواع مربای رژیمی خانگی



مطلب پیشنهادی



طرز تهیه خربزه اسپانیایی خوشمزه و مخلوط با سس مخصوص غوره اسپانیایی طعم ملایمی دارد …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …