طرز تهیه خیار شور با تخم

نحوه درست کردن خیار شور با تخم شوید, نکاتی برای تهیه خیار شور با تخم شوید طرز تهیه خیار شور با دانه

خیار شور یکی از پرطرفدارترین چاشنی هایی است که اغلب در کنار همه ساندویچ ها و در برخی سالادها استفاده می شود. در این مقاله آموزش گام به گام طرز تهیه خیارشور با تخم شوید آورده شده است مواد لازم برای تهیه خیارشور با تخم شوید: 1 کیلوگرم خیار، 4 حبه سیر، تخم مرغ شوید، 2 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای قرمز. ، 1/2 قاشق چایخوری (اختیاری) سرکه سیب (یا هر سرکه دیگر) 1 فنجان آب ، 1 فنجان نمک ترشی ، 1.5 قاشق چایخوری لیوان دهان باز ، 2 عدد متوسط ​​، طرز تهیه خیار شور با تخم مرغ از شوید – اول از همه ، برای داشتن یک خیار شور خوشمزه باید خیارهای مناسبی را برای این کار انتخاب کنید. یک خیار مناسب باید پوستی سالم داشته باشد و نرم و چروکیده نباشد. خیار را بشویید و کاملا خشک کنید. نوک خیارها را که حاوی آنزیم هایی است که باعث شل شدن خیارشور می شود جدا کنید سپس خیارها را به صورت نیزه ای یا حلقه ای به دلخواه برش دهید و سیر را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. آنها را همراه با تخم مرغ و فلفل در شیشه بریزید سپس خیارها را به ترتیب و بدون فاصله در شیشه بریزید.حالا سرکه سیب، آب و نمک را در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد.سپس آن را داخل شیشه و روی خیارها بریزید، کمی تکان دهید تا هوا و حباب‌ها گرفته شود و دوباره سرکه بریزید تا خیارها را بپوشاند، درب شیشه‌ها را بگذارید و کاملا سفت کنید. در این قسمت می توانید لیوان های پر شده و در بسته را برای نگهداری طولانی تری در آب جوش قرار دهید. 5 دقیقه صبر کنید و بلافاصله آنها را از آب خارج کنید و اجازه دهید شیشه ها به دمای محیط برسند و سپس در یخچال قرار دهید. حداقل 48 ساعت صبر کنید و بعد از خیارشور می توان استفاده کرد نکاتی برای تهیه خیارشور با تخم شوید: 1. اگر قصد دارید ترشی ها را برای مدت طولانی نگهداری کنید، باید شیشه ها و درها را کاملا استریل کنید. برای این کار یک قابلمه را پر از آب کنید و آن را به جوش آورید. سپس به کمک قیچی یا دسته لیوان ها را به همراه درهایشان داخل آب قرار دهید و کمی بچرخانید تا تمام قسمت های آن شسته شود. در غیر این صورت، اگر از خیارشور برای مدت کوتاهی و در یخچال استفاده می کنید، نیازی به این کار نیست. می توانید بسته به ذائقه خود مقدار نمک و فلفل را کم یا زیاد کنید. 3.فرآیند جوشاندن شیشه های پر از خیار در آب جوش، اگر به درستی انجام شود، می توانید خیارشور را بیرون از یخچال و در دمای اتاق نگهداری کنید.فقط به خاطر داشته باشید که به محض باز شدن در شیشه، باید سریع استفاده شود یا برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری شود. می توانید از این روش ساده به عنوان یک دستور العمل کلی برای تهیه نمک برای سبزیجات دیگر مانند سیر، پیاز، لوبیا یا حتی هویج استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع غذا با سینه مرغ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …