طرز تهیه انواع مربای انبه

مارمالاد انبه, مربا انبه بدون آب, مربا انبه با عسل طرز تهیه مربای خانگی انبه خوشمزه

۵ روش مختلف مربای انبه

یک گزینه صبحانه مغذی و خوشمزه است. در این مقاله طرز تهیه انواع مربای انبه و مربای انبه را می آموزیم. مربای انبه یک مربای خوشمزه و مغذی است، رنگ بسیار زیبای مربای انبه مخصوصا مرباهایی که زمان کمتری برای جوشاندن دارند، امکان استفاده از آن را برای تزیین شیرینی، بستنی و انواع دسرها فراهم می کند. برای خوشمزه تر شدن مربای انبه می توانید از میوه های دیگر مانند سیب و آناناس در ترکیب مربا استفاده کنید. در مقاله زیر دستور تهیه مربای انبه و مربای انبه را به شما نشان خواهیم داد. مربای انبه مواد لازم برای مربای انبه ۷ عدد انبه سفت و تازه شکر کمتر از نصف وزن انبه آب لیمو یک قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای انبه پوست انبه را جدا کرده و به اندازه دلخواه خرد کنید کمی آب به انبه اضافه کنید. و روی حرارت متوسط ​​می گذاریم شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شود، وقتی جوش آمد حرارت را زیاد کرده و مدام هم می زنیم تا نچسبد، آبلیمو را اضافه می کنیم.وقتی مربا غلیظ شد و انبه له شد، حرارت را خاموش کنید و بگذارید مربا خنک شود.برای تست غلظت مربا، کمی از شربت را بین دو انگشت خود بردارید و انگشتان خود را باز و بسته کنید، اگر ژلاتینی و چسبنده بود، یعنی غلظت کافی است. مربای انبه مواد لازم برای مربای انبه 2 تا 3 عدد انبه بزرگ 1 لیوان آب 1/4 فنجان پوست لیمو رنده شده 1 عدد آبلیمو 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای انبه, مربای انبه با پوست انبه, نحوه تهیه مربای انبه طرز تهیه مربای انبه
انبه ها را پوست گرفته و مکعبی خرد کرده و در مخلوط کن بریزید. تا کاملا پوره شوند، در قابلمه ای شکر را بریزید و روی آتش بگذارید و هم بزنید تا بجوشد و شکر حل شود، پوره انبه را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید بجوشد. پوست لیمو رنده شده را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه بجوشانید. آبلیمو را اضافه کنید و حدود 15 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا کاملا غلیظ شود، کمی مربا کف بشقاب بریزید و بشقاب را کج کنید، اگر چسبید و لیز نخورد مربا آماده است.مربای انبه بدون آب، مواد لازم برای مربای انبه بدون آب، انبه رسیده، شکر 3 پیمانه، آبلیموی تازه یا آبلیموی تازه 2 پیمانه، تهیه مربای انبه کم آب، انبه ها را پوست گرفته و خرد کرده و در قابلمه مناسبی بریزید، شکر بریزید. روی آن بگذارید و حدود 25-40 دقیقه بپزید و روی حرارت ملایم قرار دهیدبعد از این مدت رنگ مربا کمی تیره شد، انبه ها را با پشت قاشق یا چنگال له کنید تا یکدست شود و آبلیمو یا جوهر لیمو را اضافه کنید و هم بزنید، وقتی جوش آمد حرارت را خاموش کنید. هر شیشه ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه یا نصف قاشق چایخوری آب لیمو کافی است. ابتدا باید جوهر لیمو را در آب داغ حل کنید و سپس به مربا اضافه کنید.مدت ماندگاری مربای انبه در یخچال 1 سال و در فریزر 2 سال است. مربای انبه با عسل مواد لازم برای مربای انبه با عسل انبه پوست کنده و خرد شده 3 عدد عسل 100 گرم آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای انبه با عسل انبه را پوست گرفته و پوره کنید و روی حرارت متوسط ​​بپزید تا کاملا نرم شود و بپزد. آب آن تخلیه می شود. حرارت را کم کرده آبلیمو و عسل را اضافه کرده و هم می زنیم و بعد از 5-6 دقیقه حرارت را خاموش می کنیم و اگر می خواهید مربا سالم تر باشد و عسل داغ نشود بعد از آب گیری از روی حرارت بردارید. انبه تمام شد آبکش کنید و نیم ساعت استراحت دهید و عسل را اضافه کنید. ماندگاری مربای انبه عسلی یک هفته است.مربای انبه, طرز تهیه مربای انبه, مربای انبه با پوست انبه مربای انبه با عسل انبه و مربای سیب

مواد لازم برای مربای انبه و سیب انبه متوسط ​​3 پیمانه شکر قهوه ای 1/4 پیمانه آبلیمو 1 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده به میزان لازم 1.4 لیوان آب 1.4 لیوان آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه انبه و سیب مربای سیب را پوست گرفته و نازک کنید. آن را برش دهید و به مدت نیم ساعت در محلول آب و آبلیمو قرار دهید.سیب ها را فشار داده و از آب خارج کنید.آب سیب را با شکر قهوه ای، آبلیمو و پودر زنجبیل در قابلمه ای حرارت دهید تا بجوشد. تکه های انبه را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کنید و صبر کنید تا بجوشد. انبه ها را با چنگال له کنید سپس مربا را هم بزنید تا غلیظ شود و فرو نرود و در صورت تمایل می توانید آب سیب ها را بگیرید و به مربا اضافه کنید مربای آناناس انبه مواد لازم مربای آناناس انبه 3 عدد انبه متوسط ، آناناس خرد شده ۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه آبلیمو طرز تهیه مربای آناناس انبه، آناناس خرد شده و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و میوه ها نرم شوند. قابلمه را از روی حرارت بردارید و میوه ها را با همزن برقی پوره کنید. قابلمه را دوباره روی حرارت قرار دهید. پوست لیمو و آبلیمو را رنده کنید. اضافه کنید و هم بزنید وقتی مربا غلیظ شد حرارت را خاموش کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شور

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …