۵ روش مختلف مربای انبه
مواد لازم برای مربای انبه و سیب انبه متوسط 3 پیمانه شکر قهوه ای 1/4 پیمانه آبلیمو 1 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده به میزان لازم 1.4 لیوان آب 1.4 لیوان آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه انبه و سیب مربای سیب را پوست گرفته و نازک کنید. آن را برش دهید و به مدت نیم ساعت در محلول آب و آبلیمو قرار دهید.سیب ها را فشار داده و از آب خارج کنید.آب سیب را با شکر قهوه ای، آبلیمو و پودر زنجبیل در قابلمه ای حرارت دهید تا بجوشد. تکه های انبه را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کنید و صبر کنید تا بجوشد. انبه ها را با چنگال له کنید سپس مربا را هم بزنید تا غلیظ شود و فرو نرود و در صورت تمایل می توانید آب سیب ها را بگیرید و به مربا اضافه کنید مربای آناناس انبه مواد لازم مربای آناناس انبه 3 عدد انبه متوسط ، آناناس خرد شده ۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه آبلیمو طرز تهیه مربای آناناس انبه، آناناس خرد شده و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و میوه ها نرم شوند. قابلمه را از روی حرارت بردارید و میوه ها را با همزن برقی پوره کنید. قابلمه را دوباره روی حرارت قرار دهید. پوست لیمو و آبلیمو را رنده کنید. اضافه کنید و هم بزنید وقتی مربا غلیظ شد حرارت را خاموش کنید. .