خواص کرن بری

زغال اخته برای پیشگیری از سنگ کلیه و درمان عفونت کلیه مفید است.

میوه کرن بری شبیه زغال اخته است، بومی شمال اروپا و کانادا است و طعم ترش دارد.

قبل از پرداختن به خواص کرن بری، بهتر است کمی بیشتر در مورد این میوه بدانید.

میوه کرن بری شبیه زغال اخته است، بومی شمال اروپا و کانادا است و طعم ترش دارد.

این میوه ها خوراکی هستند، ترش هستند و ترشی آن ممکن است بر شیرینی غلبه کند.

میوه آنها را می توان به صورت تازه مصرف کرد یا برای تهیه آب میوه، سس، مربا و میوه های خشک (زغال اخته خشک) استفاده کرد.

خواص کرن بری

• از مهمترین خواص کرن بری پیشگیری از سنگ کلیه و درمان عفونت کلیه است.

• عملکرد دستگاه گوارش.

مطالعات نشان داده است که کرن بری از چسبیدن پاتوژن هلیکوباکتر پیلوری به دیواره معده جلوگیری می کند.

• بهداشت دهان و دندان.

طبق تحقیقات، مصرف کرن بری در دهان همراه با محصولات حاوی عفونت های باکتریایی، خطر پوسیدگی دندان و بیماری لثه را کاهش می دهد و از تشکیل پلاک جلوگیری می کند.

• بهبود عملکرد قلب و عروق

مطالعات نشان داده اند که آنتی اکسیدان های کرن بری اکسیداسیون LDL را مهار کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

مصرف میوه زغال اخته می تواند برای درمان عفونت های دستگاه ادراری استفاده شود.

مصرف آب این میوه یا میوه خشک آن می تواند به سلامت مغز، سیستم ایمنی و قلب و عروق کمک کند.

ترکیب خاصی در زغال اخته آزمایش شده است که بر تمام قسمت های بدن مانند پلی فنول ها و آنتی اکسیدان ها تأثیر می گذارد و منجر به بهبود کلیه ها، قلب و گردش خون می شود.

• پلی فنول ها خاصیت ضد التهابی دارند و در سایر غذاها و نوشیدنی ها مانند چای سبز و قهوه یافت می شوند.

بیشتر بخوانید:  فوت و فن پخت برنج

بیشتر میوه های توت مانند مانند تمشک، توت فرنگی و کرن بری سرشار از پلی فنول هستند.

به تازگی محققان چینی فواید جدیدی از این میوه رنگارنگ کشف کرده اند.

در واقع، زغال اخته قادر است یک عفونت معده خاص را برای حدود یک ماه به نام چندین آنتی بیوتیک قوی درمان کند تا عفونت و باکتری های بد را از بین ببرد.

گاهی اوقات عفونت باعث می شود افرادی که تحت درمان قرار می گیرند هر چند سال یک بار دوباره بیمار شوند زیرا به راحتی گسترش می یابد و رشد می کند.

علائم عفونت HBP دردهای آزاردهنده معده است که شباهت خاصی به زخم معده دارد، از جمله سوزش سر دل و آروغ که با آزمایش خون قابل تشخیص است.

اگر HBP درمان نشود، خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد.

خواص کرن بری,آشنایی با خواص کرن بری

مصرف میوه زغال اخته می تواند برای درمان عفونت های دستگاه ادراری استفاده شود.

خواص زغال اخته خشک شده.

هنگام خشک کردن میوه، رطوبت تبخیر می شود.

در نتیجه اندازه میوه کوچکتر شده و مواد مغذی باقی مانده در آن غلیظ تر می شود.

1- کاهش التهاب

التهاب یکی از علل بسیاری از بیماری های شایع در کشورهای توسعه یافته است.

از جمله این بیماری ها می توان به بیماری های قلبی، بیماری های خود ایمنی، سرطان و دیابت اشاره کرد.

غذاهای ضدالتهابی مانند زغال اخته به لطف آنتی اکسیدان های طبیعی خود به بدن در مبارزه با التهاب کمک می کنند.

آنتی اکسیدان ها اغلب در غذاهای رنگی مانند قرمز تیره، آبی تیره یا بنفش یافت می شوند.

همه انواع توت ها به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی بالایی که دارند به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کنند، اما زغال اخته ثابت شده است که یکی از بهترین منابع روی کره زمین است.

همه بدن ما رادیکال های آزاد تولید می کند، اما زمانی که این رادیکال های آزاد کنترل نشده باشند، می توانند به سرعت پخش شوند و باعث آسیب DNA به غشای سلولی و آنزیم ها شوند.

بیشتر بخوانید:  خواص بامیه + نحوه مصرف

خوردن غذاهای کامل و غذاهای ضدالتهابی با کاهش خطر سرطان، عملکرد مغز، سطح کلسترول سالم و تری گلیسیرید و کاهش میزان دیابت و بیماری‌های خودایمنی مانند آرتریت مرتبط است.

2- ضد سرطان.

مطالعات نشان داده است که از مواد ضد سرطانی موجود در زغال اخته می توان برای پیشگیری از سرطان سینه، سرطان روده بزرگ، سرطان ریه و سرطان پروستات استفاده کرد.

آنتی اکسیدان ها برای کمک به بدن در مبارزه با رادیکال های آزاد ضروری هستند.

کرن بری حاوی سطوح بالایی از فلاونوئیدهای آنتی اکسیدانی است که برای محدود کردن استرس اکسیداتیو عالی هستند.

علاوه بر این، این میوه دارای ترکیبی منحصر به فرد از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است که تاثیر قابل توجهی در کاهش التهاب در بدن و پیشگیری از سرطان دارد.

کرنبری خشک, خواص کرنبری خشک

کرن بری برای سلامت دهان و دندان مفید است.

3- فواید برای دستگاه گوارش.

سیستم گوارش ما فراتر از معده است، در واقع از دهان، لثه شروع می شود و به معده ختم می شود.

اعتقاد بر این است که کرن بری دارای خواص ضد عفونی کننده، ضد اسهال، ضد عفونی کننده و ادرارآور است.

این میوه ها به دفع سموم بدن کمک می کنند، به علاوه به کاهش احتباس آب و نفخ کمک می کنند.

مطالعات اخیر نشان داده است که خوردن کرن بری می تواند به تعادل باکتری ها در سراسر سیستم گوارش کمک کند، همانطور که پروبیوتیک های موجود در مربا یا ماست می توانند یک محیط سالم برای فلور روده ایجاد کنند.

4- خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهید.

به لطف ترکیبی از آنتی اکسیدان ها و فیتونوترینت های ضد التهابی، کرن بری ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

آنتی اکسیدان های موجود در زغال اخته ممکن است عواملی را که منجر به بیماری قلبی می شوند، از جمله فشار خون بالا و کلسترول بالا را کاهش دهند.

بیشتر بخوانید:  میوه گیلاس+ خواص

5- بهداشت دندان.

زغال اخته همچنین ممکن است برای سلامت دهان مفید باشد.

به گفته محققان مرکز زیست شناسی دهان و دندان Eastman در مرکز پزشکی دانشگاه روچستر، زغال اخته با جلوگیری از چسبیدن باکتری ها به دندان، التهاب دهان را کاهش می دهد.

میوه خشک حاوی کالری و کربوهیدرات بیشتری نسبت به میوه های تازه است.

نصف فنجان سیب، زردآلو و کشمش در مقایسه با یک فنجان از همان نوع میوه تازه، دو برابر کالری و حداقل دو برابر کربوهیدرات دارد.

اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، محتوای کالری و کربوهیدرات بالای میوه خشک خبر خوبی برای شما نیست.

از طرفی میوه خشک منبع خوبی برای انرژی در هنگام فعالیت بدنی است.

میوه خشک تمام مواد معدنی میوه های تازه را حفظ می کند.

این مواد معدنی و مواد مغذی غلیظ به شما این امکان را می دهند که از 1/2 فنجان میوه خشک بیشتر از 1 فنجان میوه تازه مواد معدنی دریافت کنید.

میوه خشک حاوی آهن، پتاسیم، منیزیم و روی است.

با این حال، هر میوه دارای محتوای غذایی متفاوتی است.

بنابراین، مقدار مواد معدنی که از میوه خشک دریافت می کنید بسته به نوع میوه ای که می خورید متفاوت است.

انواع مختلف میوه های خشک دو برابر بیشتر از کالری موجود در آن، شکر طبیعی دارند.

مراقب قند بالای این میوه ها باشید.

زیرا گاهی در فرآیند فرآوری میوه، شکر اضافه می شود.

مقداری میوه خشک با شکر پوشانده می شود.

همچنین برخی از میوه‌ها مانند کرن بری برای شیرین‌تر کردن آن‌ها شکر اضافه کرده‌اند

نصف فنجان کرن بری خشک و شیرین شده 10 برابر یک فنجان کرن بری تازه شکر دارد. منبع: خوی وب.

و

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …